Stanner se dočkal výhry
Klub

Stanner se dočkal výhry

Redakce

Boleslavský kouč Karel Stanner zažil další nervydrásající vstup svého mužstva do ligového utkání. V jeho závěru si však vychutnal slastný pocit vítězů. Poprvé v letošní sezóně.

„Utkání začalo z našeho pohledu opět hororově. Dali jsme si vlastní gól ve chvíli, kdy se naše stoperská dvojice hledala. Důležité bylo, že nás podržel brankář Šeda při penaltě," řekl Karel Stanner. „Chtěli jsme hrát aktivně, aby se domácí nedostali do tlaku, ale po našich chybách mohli snadno vést dva nula. Jsem rád, že jsme po přestávce dokázali otočit výsledek," dodal se spokojeným výrazem ve tváři.

Olomoucký trenér Zdeněk Psotka byl hodně zklamaný. „Brzo jsem vedli a měli další šance. Naše hra však byla kostrbatá. Náš fotbal nebyl koukatelný, bylo v něm mnoho nepřesností, za které nás soupeř potrestal a nemáme ani bod," prohlásil Zdeněk Psotka a odmítl spekulace, že by jeho mužstvo prohrálo pod tlakem nařčení Olomouce korupce při lońském ligovém utkání proti střížkovským Bohemians, což je momentálně v médiích propíraná kauza. „Neprohráli jsme pod psychickým tlakem, ale kvůli technickým nedostatkům ve hře."

Fanshop banner