Do Olomouce bez Kuliče a Kúdely
Klub

Do Olomouce bez Kuliče a Kúdely

Redakce

Ke středečnímu ligovému utkání do Olomouce cestuje Boleslav bez kapitána Marka Kuliče a současné defenzivní opory Ondřeje Kúdely. Oba viděli v utkání proti vršovickým Bohemians čtvrté žluté karty a inaksovali proto disciplinární trest.

Navíc je nejistý start obránců Václava Kaliny a Tomáše Janíčka. Oba nedohráli na Strahově poslední ligové utkání Bohemians 1905 - Mladá Boleslav 2:0 kvůli bolestivým nakopnutím. Pokopaní od divokých vršovických klokanů jsou i další boleslavští hráči. Mimo hru je stále rekonvalescent Tomáš Fabián.

Naopak se do mužstva vrací Václav Procházka, který si odpykal trest za čtyři žluté karty. Trenér Karel Stanner se bohužel v těžkých chvílích, kdy potřebuje sestavu stabilizovat, musí každé kolo vyrovnávat s vynucenými změnami.

Boleslavský tým je jediný, který ze šestnácti účastníků Gambrinus ligy letos neudělal ještě ani jeden bod. Černá série trvá již čtyři ligová utkání v řadě. Prohrál v posledním podzimním utkání v Liberci 0:3, na jaře doma s Kladnem 0:1 a Spartou 1:2, venku na Strahově s vršovickými Bohemians 0:2. Celkové skóre je pro Boleslav výrazně negativní 1:8. Ze zisku prvoligových bodů se boleslavští fotbalisté a jejich fandové radovali naposledy 22. listopadu 2009, to znamená před více než čtyřmi měsíci.

Fanshop banner