Souboj Kuliče s Ordošem se neuskuteční
Klub

Souboj Kuliče s Ordošem se neuskuteční

Redakce

Utkání 21. kola Gambrinus ligy SK Sigma Olomouc - FK Mladá Boleslav slibovalo spolu s bojem o mistrovské body přímé střetnutí dvou nejžhavějších kandidátů na korunu krále ligových střelců. Kvůli trestu Marka Kuliče se však duel ostrostřelců neuskuteční.

V současnosti nejlepším ligovým kanonýrem je boleslavský Marek Kulič. V předchozím utkání proti vršovickým klokanům viděl čtvrtou žlutou kartu a v Olomouci hrát nemůže.

Druhým nejlepším ligovým střelcem je Michal Ordoš. Nejproduktivnější útočník Sigmy Olomouc působil od února 2006 do srpna 2007 v Mladé Boleslavi. V jejím dresu odehrál dvacet prvoligových utkání a dal v nich dva góly. Do Boleslavi přišel ze Slovácka a odešel do vršovických Bohemians, odkud v létě 2008 zamířil do Olomouce.

Čelo pořadí ligových střelců: 10 - Marek Kulič (Mladá Boleslav), 9 - Michal Ordoš (Olomouc), 7 - Pavel Šultes (Olomouc), Mario Lička (Ostrava), 6 - Tomáš Došek (Brno), Ajdin Mahmutovič (Teplice), Bony Wilfried (Sparta Praha), 5 - Petr Švancara (Slovácko), Jiří Jeslínek (Bohemians Střížkov), Jan Štohanzl (Bohemians 1905), Petr Pavlík (Jablonec), Marek Bakoš (Plzeň), 4 - Ludovic Sylvestre (Mladá Boleslav), Jan Štohanzl a dalších devět fotbalistů.

Fanshop banner