Trenér Stanner: Je na hráčích, aby se oklepali
Klub

Trenér Stanner: Je na hráčích, aby se oklepali

Redakce

Pokud někdo doufal, že by Boleslav mohla využít strahovského vyhnanství vršovických Bohemians ke vzkříšení pohody po předchozích dvou domácích prohrách, nedočkal se.

„Utkání na Strahově proti Bohemians 1905 bylo další z kategorie zbytečně prohraných. Hraje se však na góly a protože jsme žádný nedali, prohráli jsme. V první půli jsme si sice šance vyvořili, ale neproměnili. Nedali jsme gól v době, kdy to bylo 0:0. Bohužel vstup do druhé půle byl hororový a penalta další průběh utkání ovlivnila. Gól jsme nedali ani potom a v hektickém závěru inkasovali podruhé," zhodnotil třetí letošní prohru boleslavský kouč Karel Stanner.

Vršovický kolega Pavel Hoftych se Stannerovým hodnocením souhlasil. Sportovně přiznal, že v prvním poločasu byli Klokani rádi, že dopadl 0:0. „Nebyl to pro nás jednoduchý zápas. Kaufman nedal šanci do prázdné branky a potom nás podržel Sňozík. Chtěli jsme se odrazit od toho, že neinaksujeme a to se povedlo. Druhý poločas jsem šli do vedení a byli v brejových situacích nebezpečnější než Boleslav."

Boleslavský Karel Stanner reragoval na novinářský dotaz, zda na jeho mužstvu neleží deka z nešťastně prohraného domácího utkání se Spartou Praha. „První půli jsme nevypadali, že by na nás něco negativně působilo. První poločas nebyl z naší strany zlý, ale chyběl góly."

Karel Stanner dodal, že ho trápí vynucené změny v sestavě. Teprve proti Bohemians mohl počítat s Rolkem, naopak neměl k dispozici potrestaného Procházku. Čerstvé čtvrté karty vyřadily pro nejbližší ligové utkání v Olomouci Kúdelu a Kuliče. Ohrožené jsou i starty defenzivních hráčů Kaliny a Janíčka, kteří na Strahově nedohráli kvůli zraněním. „Hráči nejsou nezkušení, ligu nehrají první týden, s výjimkou Zahustela, a je na nich, aby se z nepovedeného vstupu do sezóny oklepali," prohlásil Karel Stanner.

Fanshop banner