Stanner: Závěr byl krutý
Klub

Stanner: Závěr byl krutý

Redakce

Po dvou domácích zápasech ztráta šest bodů, to je smutná bilance úvodu jarní sezóny pro Mladou Boleslav. A velké rozčarování pro trenéra Karla Stannera. Tím spíše, když proti Spartě jeho svěřenci sahali po třech bodech a nezískali ani jeden.

Boleslavští proti Spartě promarnili těsné vedení v posledních minutách velmi nešťastným způsobem. „Bylo pro nás kruté, když jsme během pěti minut inkasovali dvakrát. Hráči podlehli euforii, chodili ve zbytečně mnoha lidech dopředu. Soupeř útočil často ve třech lidech proti našim třem bránícím a v závěru jsme dvakrát inkasovali, což je pro nás velké zklamání. Nedá se říct, že by se hráči nesnažili, ale nezvládli závěr," řekl bezprostředně po utkání boleslavský kouč Karel Stanner.

„Podali jsme lepší a koncentrovanější výkon, než v předchozích zápasech. Sice jsme v úvodu nedali šance a měl jsem obavy, že nás Boleslav potrestá, což se také stalo. Nevypadalo to s námi dobře, ale konec byl pro nás šťastný. Utkání bylo zajímavé, protože šance byly na obou stranách," uvedl sparťanský sportovní manažer Jozef Chovanec.

Fanshop banner