Začíná boj o záchranu v ČFL
Klub

Začíná boj o záchranu v ČFL

Redakce

Utkání 18. kola, úvodního letošní jarní sezóny České fotbalové ligy, FK Mladá Boleslav"B" - KŽ Králův Dvůr se hraje v sobotu 13. března od 10,15 hodin v areálu mladoboleslavského Městského stadionu.

KŽ Králův Dvůr je v tabulce ČFL jedenáctý se čtyřiadvaceti body, čili má o pět bodů více, než FK Mladá Boleslav"B" na třetím místě od tabulkového dna, na němž jsou poslední třináctibodový Slavoj Vyšehrad a předposlední osmnáctibodová Viktoria Žižkov"B".

Při podzimním utkání KŽ Králův Dvůr - FK Mladá Boleslav"B" 2:2 vyhráli Boleslavští první poločas o dva góly, které v úvodní dvacetiminutovce dali Sedláček a Kadlec, ale po přestávce o vedení přišli v rozpětí pěti minut, kdy skóre srovnal Veselý (72. a 77.). Tudíž boleslavská juniorka promarnila dva body.
Podzimní sestava FK Mladá Boleslav"B" proti Královu Dvoru: Ehrenberger - Kalina, Mrvík (88. Synek), Charuza (82. Zbrožek), Hrdlička - Murárik, Svoboda, Sedláček, Fabián - Kadlec (63. Dudka), Vizingr.

Sportovní cíl mladoboleslavské juniorky vedené Josefem Hlouškem pro jarní sezónu je jasný: zachránit se v ČFL. Potřebuje k tomu nasbírat čtyřicet bodů, to znamená k dosavadním devatenácti přidat dalších jednadvacet. Sestupovat budou nejméně dva týmy, ale pravděpodobnější je pád posledních tří.

Fanshop banner