Opatření na utkání se Spartou Praha
Klub

Opatření na utkání se Spartou Praha

Redakce

Utkání 19. kola Gambrinus ligy FK Mladá Boleslav - AC Sparta Praha se hraje v neděli 14. března od 17,00 hodin na mladoboleslavském Městském stadionu za mimořádných bezpečnostních opatření. Týkají se nejenom bezprostředního průběhu utkání, ale i předprodeje vstupenek. Vedení klubu žádá fanoušky o pochopení a doporučuje jim dbát příkazů pořadatelské služby.

Utkání s AC Sparta Praha jsou ve všech městech zařazená do nejrizikovější kategorie a podobně je tomu i v Mladé Boleslavi.

Vedení FK Mladá Boleslav doporučuje všem divákům včasný příchod na Městský stadion. Kvůli pečlivým kontrolám při vstupu do areálu se totiž můžou tvořit fronty.

Pokud nebudou vstupenky vyprodány v předprodeji, tak poslední vstupenky nabídnou pořadatelé v hlavní pokladně hodinu a půl před nedělním výkopem.

Předprodej vstupenek na ligové utkání FK Mladá Boleslav - AC Sparta Praha začal v pondělí 8. března a potrvá až do pátku 12. března v Bolekshopu v přízemí jižní tribuny vždy od 12 do 17 hodin.

Cena jedné vstupenky je 200,- Kč (pro ZTP 100,- Kč). Jedna osoba si může zakoupit pouze dvě vstupenky po prokázání občanským průkazem, což je jedno z bezpečnostních opatření. S tím také souvisí nařízení, že rezervace vstupenek není možná.

Vstupenky do sektoru příznivců hostujícího mužstva je možné zakoupit výhradně v oficiálním předprodeji v Zákaznickém centru AC Sparta Praha od pondělí 8. března - otevírací dobu naleznete na www.sparta.cz.

Fanshop banner