Dali dva góly, ale ani jeden neplatil
Klub

Dali dva góly, ale ani jeden neplatil

Redakce

K poslednímu přípravnému utkání před startem ČFL si Boleslavští pozvali divizní mužstvo z Turnova. Sehráli s ním vyrovnaný souboj. V zimních podmínkách na umělé trávě předpokládaná větší zdatnost boleslavských fotbalistů nebyla moc patrná. Dva góly, které dali, sudí neuznali kvůli ofsajdům.

Za mrazivého a větrného počasí se hráči marně snažili překonat soupeřovy obránce. V 10. minutě sice Boleslavští dali gól, když Synek proměnil perfektní přihrávku Hadziresice, ale sudí viděli ofsajd, který odmávali a odpískali. Před koncem poločasu se z bezprostřední blízkosti neprosadil Hadziresic.

Po přestávce poslal trenér Hloušek na hřiště tým se šesti změnami, ovšem na střelecké impotenci nic nezměnil. V 60. minutě brankář Vorel úspěšně čelil soupeřově šanci, největší Turnova v celém zápase. O deset minut později povedeně vypálil levačkou Sedláček, ale branku minul jen o centimetry. Netrvalo dlouho a Synek branku trefil, ale brankář si se střelou poradil a nedal šanci ani dobíhajícímu Řezníčkovi. Ten dopravil míč do sítě po Horákově centru v 76. minutě, ale rozhodčí gól neuznali kvůli ofsajdu.

A téměř čtyřicetiletý turnovský gólman Cimbál zůstal nepřekonaný. Což nebyla nijak mimořádná vizitka jeho brankářských schopností, jako spíše hanba ofenzivních hráčů Boleslavi.

Sestava FK Mladá Boleslav"B": Vorel - Zbrožek (46. Brezinský), Charuza, Mrvík (46. Rolko), Horák - Dolinajec (46. Sedláček), Svoboda (46. Ščuk), Brunclík, Tögel (46. Dudka) - Synek, Hadziresic (46.Řezníček)

Rozhodčí: Hlaváč

Diváků: 28

Fanshop banner