Řezníček se vrátil z Ružomberoku do Boleslavi
Klub

Řezníček se vrátil z Ružomberoku do Boleslavi

Redakce

Po vzájemné dohodě s vedením MFK Ružomberok skončil Jakub Řezníček hostování v tomto slovenském klubu a vrátil se do FK Mladá Boleslav.

Protože se Jakub Řezníček ze slovenského Ružoberoku do mladoboleslavského klubu vrátil po skončení zimního přestupního termínu, byl reamaterizován. Od 1. března 2010 je pracovníkem správy městského stadionu. Fotbal trénuje s juniorkou, za kterou bude jako amatér hrát utkání ČFL. Zda bude pokračovat v kariéře profesionálního fotbalisty jako hráč FK Mladá Bolelav, se rozhodne v létě.

Jakub Řezníček, který v letošním květnu oslaví dvaadvacáté narozeniny, přišel do Mladé Boleslavi z Příbrami s pověstí důrazného forvarda v létě 2007. Ve dvou ročnících Gambrinus ligy nastoupil ke 44 mistrákům a nastřílel 8 gólů.

V polovině září 2009 odešel na hostování do slovenského Ružomberoku. V jeho dresu nastoupil do devíti ligových utkání, přičemž čtyřikrát začal v základní sestavě. Jediný gól, který ve slovenské nejvyšší soutěži dal, přinesl Ružomberoku domácí výhru nad FC Nitra 1:0. Gólem a gólovou asistencí se podílel na postupu Ružomberoku ve Slovenském poháru přes druholigový tým MFK Banská Bystrica 3:1.

MFK Ružomberok pod vedením českého trenéra Františka Straky skončil po podzimu 2009 osmý ve dvanáctičlenné Corgoň lize. Přestože původní dohoda Řezníčkovi povolovala hostování v Ružomberoku do konce června 2010, slovenskou misi ukončil předčasně v únoru.

Fanshop banner