Juniorka porazila rezervu Bohemians 1905
Klub

Juniorka porazila rezervu Bohemians 1905

Redakce

Poslední utkání vyšehradského turnaje o konečné pořadí sehrála juniorka v nedělním dopoledni posílená Mendym a Rolkem, kteří si odpykávali prvoligové tresty, s mladíky Bohemians 1905, posílené o zkušené Hartiga a Diana.

Po opatrném začátku se v 10. minutě ujali Boleslavští vedení, když se po rohu Horáka prosadil hlavou Brezinský - 0:1. Soupeř se kolem 20. minuty dostal do dvou dobrých možností, ani jednu však nedokázal dobře vyřešit kvalitní finální přihrávkou. Vzápětí Dudka chytrou střelou orazítkoval tyč. Do poločasu se hrál svižný fotbal, akce se střídaly na obou stranách.

Po změně stran pokračoval vcelku kvalitní fotbal. Do první vážnější šance se dostal boleslavský tým. Mendyho průnik byl sražen na roh, po jeho rozehrání hlavičkoval Zbrožek v dobré pozici pouze do míst, kde stál brankář soupeře. Hadziresic se dostal dvakrát k nebezpečným střelám, které opět zlikvidoval brankář Bohemky. Poté Boleslavští předvedli jednoduchou akci na jeden dotek po ose Brunclík - Dolinajec - Ščuk, na jejímž konci byla pěkná střela posledně jmenovaného, která těsně minula cíl.
Čtvrt hodiny před koncem předvedl perfektní akci Synek, předložil míč před branku, kde Dolinajec netrefil hlavou odkrytou branku. Do konce zápasu Boleslavští kontrolovali hru a ještě dvakrát nebezpečně ohrozili soupeřovu branku. Nejdříve Synek vydařenou střelou, kterou brankář vyrazil, a později po Mendyho centru Dudka z dobré pozice přestřelil.

V konečném pořadí juniorský tým FK Mladá Bolelsav"B" obsadil ve čtvrtém ročníku zimního turnaje S.O.S. Dekorace cupu konečné 5.místo. Všechna turnajová utkání se hrála na umělé trávě Slavoje Vyšehrad.

Sestava FKMB: Michňa - Brezinský (46. Zbrožek), Rolko (46. Charuza), Mrvík (65. Rolko), Horák (46. Ščuk) - Brunclík, Smetana (46. Dolinajec), Mendy, Dudka - Synek, Hadziresic (65. Smetana)

Gól: 10. Brezinský

Fanshop banner