TURNAJ  -  HRADEC KRÁLOVÉ
Klub

TURNAJ - HRADEC KRÁLOVÉ

Redakce

V sobotu 27.2. jsem obsadili 5. místo na velmi kvalitně obsazeném turnaji v Hradci Králové. Pořadatelé turnaje nás zařadili do velmi těžké skupiny a již před zahájením bylo jasné, že k postupu do semifinále bude potřeba kromě fotbalového umu i spousta štěstí.

FK MB - SK Slavia Praha

0 - 3

Po většinu prvního utkání jsme byli tentokrát lepší než náš soupeř a jen neproměňování vyložených brankových příležitostí nás připravilo o vytoužené tři body. Slávisté své šance dokonale využili a dali nám lekci z produktivity.

FK MB - SK Kladno

1 - 6 /Mašek/

K tomuto utkání lze napsat pouze jediné. Pokud kluci nepřidají na důrazu a bojovnosti s lepšími soupeři jako je Kladno, budou takové zápasy končit debakly. Soupeř nás jasně přehrál ve všech směrech a ukázal nám, že je bohužel o třídu lepší.

FK MB - FK Náchod/Deštné

0 - 0

Zápas hraný v naší režii a jen na polovině soupeře skončil bezbrankovou remízou. Důvod ? Opět naše žalostná koncovka !

FK MB - FC Slovan Liberec

3 - 1 / 2 Mašek, vlastní/

Konečně zápas, ve kterém jsme ukázali, že umíme hrát pohledný, kombinační fotbal a nebojíme se osobních soubojů. Navíc je umíme občas i vyhrát !!! Podtrženo, sečteno - třetí místo ve skupině a boj o 5. - 6. místo.

FK MB - FC Vysočina Jihlava

5 - 2 / 3 Mašek, Chumlen, Skramuský/

Tento zápas, stejně jako ostatní utkání o umístění, potvrdil, že naše skupina byla mnohem těžší a utkali se v ní fotbalově kvalitnější soupeři než v té druhé. My jsme navázali svým výkonem na utkání s Libercem a soupeři jsme nedali žádnou šanci. Proto jsme mohli litovat nepovedeného začátku se Slávií.

Při závěrečném vyhlášení výsledků jsme kromě ceny za 5. místo získali i cenu pro nejlepšího hráče celého turnaje, kterou si odnesl Michal Mašek.

Sestava a hodnocení:

Štipl (7) - Hakkel (8), Fišer (7,5), Mašek (8,5), Baborák (7) - Steger (7), Skramuský (7), Lukáč (6,5), Chumlen (6,5)

Fanshop banner