Stanner: Na šance jsme vyhráli, na góly prohráli
Klub

Stanner: Na šance jsme vyhráli, na góly prohráli

Redakce

Na tradiční setkání s novináři bezprostředně po konci utkání přišel mladoboleslavský kouč Karel Stanner v nezvykle slavnostním oblečení, a to v klubovém obleku, bílé košili a modré kravatě. Ke slavnostní náladě však měl daleko.

„Nejsme spokojení, když jsme přišli o tři body. Věděli jsme moc dobře, že první zápas bude rozhodovat první gól a my ho inkasovali hned ve čtvrté minutě. A od toho se potom odvíjel celý poločas. Hráči znervózněli a vůbec se jim nedařila kombinace. Druhý poločas se zlepšili, zpřesnili hru a vypracovali si šance. Největší měli Sylvestre a Kulič. Na šance jsme vyhráli, ale a na góly prohráli. Jsem velmi zklamaný ze ztráty tří bodů," prohlásil Karel Stanner.

Jeho kladenský protějšek byl pochopitelně v lepší náladě. „Jsem maximálně spokojený se ziskem tří bodů a s výkonem v první půli, kdy jsme byli Boleslavi vyrovnaným soupeřem. Za druhý poločas však musím kluky pokárat, že už nebyli tak aktivní a soupeř je dostal pod tlak. V závěru jsme měli štěstí, které nám chybělo v závěru podzimní sezóny. Výhra v Boleslavi je první vlaštovka k záchraně, ve kterou všichni v Kladně věříme," pravil kladenský trenér Martin Hřídel.

Fanshop banner