Slavnostní fotbalové večery
Klub

Slavnostní fotbalové večery

Redakce

Příznivci boleslavského fotbalu jistě v úvodu měsíce března zamíří svoji pozornost na dvě slavnostní události. Oficiální vyhlášení výsledků ankety Fotbalista roku 2009 připadne na pondělí 1. března a ankety Nejlepší sportovci Mladoboleslavska v roce 2009 na úterý 2. března 2010.

Slavnostní večer s vyhlášením Fotbalisty roku a dalších prestižních kategorií tuzemského fotbalu za uplynulý rok 2009 se koná v pondělním večeru 1. března ve Vinohradském divadle v Praze a moderovat ho bude populární herec Jiří Mádl. Na podiu se vystřídají zpěváci Miro Žbirka, Karel Gott, zpěvačka Lucie Vondráčková, kapela Tři sestry, herci Pavel Liška, Tomáš Matonoha a Karel Šíp. Pochopitelně nebude chybět většina oceněných fotbalistů. Měl by mezi nimi být i mladoboleslavský Jan Chramosta nominovaný v kategorii mladých objevů roku 2009.

Dívejte se na televizi v pondělí 1. března. Od 17,30 hodin na ČT2 je přímý přenos utkání Gambrinus ligy Viktoria Plzeň - Baník Ostrava a od 21 hodin na ČT1 přímý přenos slavnostního večera z Vinohradského divadla s vyhlašováním Fotbalisty roku.

O den později v úterý 2. března od 17 hodin dojde na vyhlášení nejlepších sportovců Mladoboleslavska roku 2009, které se tradičně uskuteční ve Škoda Auto Muzeu z iniciativy redakce Boleslavského deníku. A v této regionální anketě laiků i odborníků patří hráči i trenéři FK Mladá Boleslav k favoritům ve všech hlavních kategoriích (jednotlivci, trenéři, kolektivy, talenty).

Fanshop banner