Nečas v reprezentační nominaci Lvíčat
Klub

Nečas v reprezentační nominaci Lvíčat

Redakce

K přátelskému mezistátnímu utkání družstev jednadvacetiletých reprezentantů Česka a Finska obdržel nominační pozvánku také Radim Nečas, kmenový hráč FK Mladá Boleslav, který je momentálně na půlročním hostování v 1.FC Slovácko.

Mezistátní utkání Česko"21" - Finsko"21" se hraje ve středu 3. března od 17 hodin na hřišti v Uherském Hradišti. Je to jediné utkání českého výběru trenéra Jakuba Dovalila v prvním pololetí roku 2010. Česká Lvíčata hrají kvalifikační utkání na evropský šampionát v srpnu se San Marinem a v září s Německem a Islandem.

Pokud Radim Nečas v březnovém utkání proti Finsku nastoupí, bude to jeho premiéra v reprezentační jednadvacítce.
Slávistický odchovanec Radim Nečas
přestoupil do Mladé Boleslavi v lednu 2007. Většinou hrál v třetiligové juniorce ČFL, po ročním hostování v druholigové Dukle Praha se v létě 2008 vrátil do Boleslavi, ale natrvalo se do prvoligové sestavy neprosadil. Po letošním absolvování kompletní zimní přípravy včetně tureckého soustředění zamířil z Mladé Boleslavi na půlroční hostování do Slovácka. V Gambrinus lize si připsal dosud dvanáct startů.

Trenér družstva Česko"21" Jakub Dovalil pro přátelské utkání s Finskem nominoval osmnáct hráčů: brankáři Jan Hanuš (Hlučín), Marek Štěch (West Ham), obránci Lukáš Hejda (Sparta), Jacob Lensky (Utrecht), Ondřej Čelůstka (Palermo), Jan Lecjaks (Plzeň), Miroslav Štěpánek (Hamburk), záložníci Marcel Gecov (Liberec), Bořek Dočkal (Liberec), Tomáš Hořava (Olomouc), Jan Kovařík (Jablonec), Martin Zeman (Sparta), Lukáš Mareček (Anderlecht), Radim Nečas (Slovácko), útočníci Libor Kozák (Brescia), Jan Vošahlík (Jablonec), Michael Rabušic (Brno), Tomáš Pekhart (Jablonec).

Fanshop banner