Zimní soustředěníá v Horním Maršově 2010
Klub

Zimní soustředěníá v Horním Maršově 2010

Redakce

V prvním únorovém týdnu jsme absolvovali zimní kondiční soustředění v krásném prostředí Krkonoš v Horním Maršově. Zázemí bylo opět bezvadné, servis jaký byl pro náš tým na penzionu Habr ( ubytování, strava, sauna atd. ) nám umožnil věnovat se pouze tréninkům a nabírání potřebné kondice.

Tréninkové dávky začali hráči polykat od pondělního odpoledne a každý den měli v nohách zhruba 20 až 25 km. Většinou jsme dopoledne běhali po svých a odpoledne na běžkách. Večerní trénink pak „zpestřila" posilovna a také sauna, kterou jsme měli možnost využívat. Nelze opomenout ani fotbálek v metru neušlapaného sněhu - to bylo zpestření, po kterém klukům už docházely síly. Nutno však zdůraznit, že přístup hráčů byl opravdu špičkový a u některých až obdivuhodný.

Během týdne také probíhaly individuální pohovory s hráči a již několik týdnů dopředu avizovaná volba kapitána mužstva. Trenéři chtěli znát dvě jména z důvodu zastupitelnosti a nejvíce hlasů dostal Lukáš Bartoň, Roman Novotný a Patrik Vegricht. Tyto hráče zvolil tým za své kapitány, a proto je povedou do jarních ligových bojů. Jiná jména hráči ani neuváděli.

Nyní nás čeká pokračování v zimní přípravě v domácím prostředí a nelze si přát nic jiného, než aby všichni hráči v nadcházející sezoně zúročili to, co během zimy v trénincích absolvovali.

Fanshop banner