Brankář Miller je dvojnásobným otcem
Klub

Brankář Miller je dvojnásobným otcem

Redakce

Boleslavský brankář Miroslav Miller je od středy 10.února dvojnásobným otcem. Jeho manželce se narodila dvojčata, dcera Meggie a syn Matthias.

„Jména jsme vybírali společně s manželkou," prozradil Miroslav Miller. Od lékařů nastávající rodiče předem věděli, že budou mít dvojnásobný přírůstek do rodiny. „Ale termín porodu byl určený na pozdější dobu, narodili se ve velkém předstihu. Ale všichni tři, manželka i děti jsou v pořádku," řekl boleslavský gólman, jenž v době porodu byl od rodící manželky hodně daleko. Je s boleslavským fotbalovým týmem na soustředění v tureckém Beleku a tak se o radostné události dozvěděl z mobilu. „Po mobilu přišla i fotka," doplnil Miller. Pochopitelně se nyní dvojnásobně těší na konec soustředění a návrat domů.

Říkáte se, že role táty každého mužského uklidní. Bude to platit i u brankáře Miroslava Millera? „To nedokážu předpovědět. Ale pravděpodobně budu klidnější, než v posledních měsících čekání na porod. Pro mě jistě bude dobře, že jsme porod stihli před zahájením mistrovské sezóny." A dodal, že nyní nejspíše nebude pospíchat za každou cenu do zahraničního angažmá, protože na prvním místě bude rodina a její spokojenost.

Fanshop banner