Juniorka remizovala s Viktorií Žižkov B
Klub

Juniorka remizovala s Viktorií Žižkov B

Redakce

V nedělním dopoledni sehrála juniorka další utkání v rámci zimního turnaje v Praze na Vyšehradě. Hrálo se kvalitní utkání, které mělo tempo, útoky se střídaly na obou stranách.

Vstup do zápasu vyšel lépe boleslavskému týmu. Již ve 3. minutě uplatnil důraz Synek, který využil zaváhání obrany žižkovských a střelou podél brankáře otevřel skóre - 0:1. Žižkovští mohli vyrovnat po pěkné akci z pravé strany, Kalodovu střelu Vorel vyrazil přes břevno na roh. Do přestávky Boleslavští ještě dvakrát zahrozili střelami ze střední vzdálenosti. Nejdříve Ščukovu pohotovou střelu brankář chytil, potom Horákovu ránu jen stěží vyrazil na roh.

Po změně stran za deset minut Boleslavští své vedení zvýšili. Dudka našel zprava ideálně Schuberta, který pohotově přesně zakončil - 0:2. I v dalším průběhu hry se boleslavští hráči dostávali před žižkovskou branku, v koncovce jim však chybělo štěstí a větší důraz.
Žižkovští se nevzdávali a po Kočího centru z pravé strany Xavier u vzdálenější tyče dokázal propasírovat míč do Vorlovy sítě - 1:2. V 83.minutě mohl přidat pojistku na boleslavskou výhru Ščuk, ale jeho ránu brankář Boháč vyrazil. Následoval zbytečný střet v boleslavském pokutovém území, po kterém odpískal rozhodčí penaltu. Turek ji proměnil ve vyrovnávací gól - 2:2. Po nesmyslném Kalodově faulu zezadu na Ščuka hlavní rozhodčí utkání v 88. minutě raději ukončil.

Sestava FK Mladá Boleslav: Vorel - Brunclík, Charuza (30. Mrvík), Brezinský (55. Charuza), Horák (46. Mehremic) - Dolinajec (46. Dudka), Svoboda, Ščuk, Tögel - Synek (46. Schubert), Hadziresic (65. Synek)

Góly: 80. Xavier, 84. Turek (penalta) - 3. Synek, 55. Schubert

Fanshop banner