Jednou chybovali a prohráli
Klub

Jednou chybovali a prohráli

Redakce

Bojovné a vyrovnané přípravné utkání rozhodl jediný gól v boleslavské síti, kterého soupeře docílil po chybné rozehrávce čtvrt hodiny před koncem.

Boleslavští začali dobře. V 11. minutě Volf perfektní přihrávkou za obranu soupeře poslal Honce do brejku, ale ke gólovému završení akce nedošlo. Hradečtí se ubránili i v podobné situaci o pět minut později. Opakovanou spolupráci Volfa s Honcem důrazně zablokovali. V 19. minutě Volf po přihrávce od Honce střílel vedle. Ve 27. minutě Tvaroha kolmicí uvolnil Lance, ale tomu se centr nepovedl a míč skončil v zámezí.
První vážnější situaci řešil boleslavský brankář Kanaval až ve 33.minutě po rozehraném rohu a zvládl ji.
Pět minut před přestávkovou po spolupráci Tvarohy se Sedláčkem zakončil akci nepřesně Dudka.

Druhý poločas začali aktivněji Hradečtí a v 52. minutě brankář Pánek musel proti soupeři vyběhnout mimo šestnáctku, aby zmařil rodící se brejk. V 60. minutě po centru D.Šťastného nastřelil Buček brankáře. Hradečtí v 62. minutě odpověděli střelou mimo branku. V 65. minutě se povedla dobrá akce Volfovi s Dragounem, ale Buček zbytečně fauloval a z rodící se šance nic nebylo.

V 75. minutě po chybné rozehrávce Tvarohy se Hradečtí snadno dostali k míči a ve vyložené šanci se jejich útočník nemýlil - 0:1. Ve zbývající čtvrthodince Boleslavští nedokázali na inkasovaný gól odpovědět a tak těsně prohráli.

Sestava FK Mladá Boleslav: Kanaval (46. Pánek) - Tvrdý (58. D.Šťastný), Borovička, M.Šťastný, Randák - Honc, Sedláček, Tvaroha (46. Dragoun), Lanc (66. Tvaroha) - Dufek (46. Buček), Volf.

Fanshop banner