Fotbalisté si vyzkoušeli spinning
Klub

Fotbalisté si vyzkoušeli spinning

Redakce

Kondiční přípravu v zimním tréninkovém programu si boleslavští fotbalisté zpestřili hodinou ve speciálním centru SPINNIG-MB Jany Hladíkové v sousedství areálu mladoboleslavské 9. základní školy.

Pod dohledem trenéra Karla Stannera a pod vedením instruktora Patrika Pánka fotbalisté vybaveni ručníky a s připravenou zásobou tekutin nasedli na spinningová kola v úterním dopoledni 26.ledna.
Z doslechu tušili, že je nečeká nic mimořádně zábavného. Někteří drobné zkušenosti měli, ale speciálně vedenou spinningovou hodinu nikdo z hráčů ještě nezažil. Po nezbytné instruktáži, následném seznámení a nastavení kol se vydali za doprovodu hudby a s patřičným povzbuzováním instruktora na pětapadesátiminutovou jízdu. Z prvoligového kádru chyběl jen Marek Kulič, který v době spinningového tréninku navštívil stomatologickou ordinaci. „Pro hráče to bylo příjemné zpestření tréninkové zátěže, kterou v tomto týdnu do těla dostávají. Venkovní teplota klesá v dopoledních hodinách hodně pod bod mrazu, proto jsme zvolili i tuto možnost trénování vytrvalosti," vysvětlil trenér Karel Stanner.

Fanshop banner