O víkendu jsme se zúčastnili dvou turnajů, v kterých jsme v obou případech sahali na medaile.
Klub

O víkendu jsme se zúčastnili dvou turnajů, v kterých jsme v obou případech sahali na medaile.

Redakce

V sobotu jsme se zúčastnili turnaje v Semilech, který byl pořádán pro hráče ročník 99 a mladší. Na klukách bylo vidět odhodlání odčinit "výprask" z minulého týdne a tak od prvního zápasu nenechali nikoho na pochybách, že to myslí vážně.

Takže kluci postoupili ze skupiny bez ztráty bodu a s dobrým sebevědomím pro semifinálový zápas. Druhá skupina nám přisoudila tým z Mnichova Hradiště. Zápas to byl od začátku vyrovnaný. Soupeř dvakrát vedl, ale nám se vždy podařilo vyrovnat. A tak přišly na řadu pokutové kopy a my jsme se po 5 sérii mohli začít radovat z postupu do finále, kde na nás čekal silný tým Baumitu Jablonec (99).

Finálový zápas začal náporem Baumitu, ale paradoxně jsme mohli jít do vedení my, bohužel jsme nedali. Poté se hra přelévala z jedné strany na druhou. V polovině utkání se přesto soupeř dostal do vedení, kdy mu vyšel velmi dobře zahraný signál. Naši kluci přesto nesložili zbraně a snažili se o vyrovnání, kterého se, po velmi dobré a drzé akci, dočkali. Od té doby jsme soupeře do ničeho nepustili a tak se už do konce hry nic nestalo. Penaltový rozstřel začal soupeř, nám se tentokrát nepodařilo navázat na semifinálový úspěch. První dva kopy jsme nedali a tak se soupeř mohl radovat z vítězství v turnaji.

Chtěl bych všechny kluky pochválit za předvedené výkony, opravdu si to zaslouží... a je jen na vás jestli budete v těchto výkonech pokračovat...

Výsledky:

FKMB- Hrádek n. Nisou 4:1 (Švarc,Salač, Mísař, Chaloupka)

FKMB- Rapid Liberec 3:1 (Salač, Lechi, Chaloupka)

FKMB- Semily B" 5:0 (Švarc, Salač, Lechi, Pavliš, Chaloupka)

Semifinále:

FKMB- MSK 2:2 ( Chaloupka, Lechi) PK proměnili Pavliš, Lechi, Chaloupka,

Horák, Švarc

Finále:

FKMB- Jablonec 1:1 (Salač) PK neproměnili Lechi, Pavliš

Sestava: Hartych, Horák, Strouhal, Mísař, Lechi, Pavliš, Chaloupka, Švarc, Salač

V neděli jsme se zúčastnili turnaje v Jablonci, kde jsme nakonec obsadili dobré 4 místo. Skupinové zápasy jsme začali prohrou s pozdějším finalistou, silným soupeřem z Hradce Králové. Poté jsme si připsali dvě remízy a jedno vítězství. Se shodným počtem bodů, ale lepším skórem než měl domácí B" tým jsme postoupili do semifinále, proti domácímu A" týmu.

Zápas se šancemi na obou stranách rozhodly dvě hrubé chyby při rozích, ponechání volných hráčů se nám vymstilo. Utkání o třetí místo jsme hráli proti Viktorce, na začátku jsme si nechali dát dva laciné góly a pak už bylo těžké dohánět ztrátu. Sice jsme snížili na rozdíl jedné branky a následný tlak nám šance poskytl, bohužel bez využití. Soupeř pak z brejku přidal třetí branku a zaslouženě získal bronzové medaile.

Výsledky:

FKMB- Hradec Králové 0:2

FKMB- Jablonec B" 0:0

FKMB- Jablonec 01 3:0 Stojka, Salač, Vohánka

FKMB- Teplice 2:2 Gärtner (pk), vlastní

Semifinale:

FKMB- Jablonec A" 0:2

o 3-4 místo

FKMB- Vitorie Žižkov 1:3 Vohánka (pk)

Sestava: Vaník, Gärtner, Stojka, Zeman, Kysela, Salač, Pulo, Vohánka, Skuček

Fanshop banner