Dorostenci prohráli s dospělými
Klub

Dorostenci prohráli s dospělými

Redakce

Boleslavští mladíci zdatného dospělého soupeře přehráli jen v prvním poločase. Po změně stran těsné vedení ztratili a poprvé v zimní přípravě prohráli.

Dorostenci utkání proti dospělému týmu z Dvora Králové, který je v divizní C skupině jedenáctý pouhý jeden bod za pohárovým přemožitelem prvoligového boleslavského mužstva Sokol Živanice, hráli na umělé trávě v Trutnově v rámci kondičního soustředění v krkonošském Horním Maršově.

V prvním poločasu se hrál oboustranně svižný fotbal. Boleslavští dorostenci měli více ze hry, protože dobře kombinovali a díky tomu si vypracovali i několik dobrých střeleckých příležitostí. Gólově se však prosadil jen Honc v 16. minutě.

Ve druhém poločasu byla boleslavská hra o poznání nepřesnější. Soupeř toho využil a v rozmezí deseti minut dvěma góly výsledek otočil. Stoprocentní šanci na vyrovnání promarnil dosud nejúspěšnější zimní dorostenecký střelec Volf.

Sestava FK Mladá Boleslav: Kanaval - Tvrdý, Borovička, M.Šťastný (46. Dufek), Randák - Honc (46. Dudka), Tvaroha, Sedláček, Lancz - Volf, D.Šťastný.

Gól FK MB: 16. Honc

Fanshop banner