Teplice ovládli Teplice…
Klub

Teplice ovládli Teplice…

Redakce

Teplice patří v republice k jednomu z nejlépe organizovaných a velmi kvalitně obsazených turnajů, který má vysokou prestiž a sportovní úroveň. V minulých ročnících jsme obsadili třetí a druhé místo a i letos jsme chtěli na předchozí umístění navázat.

V prvním zápase nás čekal domácí výběr označený sice jako JUNIOR II, ale ve skutečnosti domácí áčko. Tento zápas jsme sice prohráli 0:1, ale zápas to byl vyrovnaný a rozhodla jediná povedená akce Teplic. Soupeř měl více ze hry, ale náš výkon byl soustředěný a odhodlaný zlomit letošní nepovedenou halovou sezónu. Bohužel to vyšlo jen z části.

Dalším těžkým a neméně kvalitním soupeřem byla pražská Sparta. 4:0 je výsledek, který vyjadřuje 100% produktivitu našeho soupeře a bohužel jen naši snahu. Zejména Zděnda Jakubec měl být v zakončení důraznější. A vůbec jsme se měli do koncovky tlačit s větší odvahou.

Slovan Bratislava nás porazil 5:0 a to byl náš neméně povedený výkon na tomto turnaji a odchozený zápas.

V posledním zápase skupiny jsme měli jediný cíl a to vylepšit si náladu hlavně vstřelit konečně gól. Soupeřem byl Baník Most. Do tohoto zápasu jsme změnili rozestavení „totální ofenzíva" což nám vyšlo a konečně se mohli radovat ze vstřeleného gólu a z konečného vítězství 4:2, když se konečně trefili Zděnda Jakubec a to hned dvakrát a také Maty Somr a taky dvakrát.

V zápase o konečné sedmé místo nás čekal rezervní tým Teplic. Zápas jsme rozehráli dobře a vedli po brankách Zdeňka Jakubce a Matyho Somra 2:0, bohužel jsme náskok neudrželi a o výsledku musel rozhodnout penaltový rozstřel, ve kterém jsme neuspěli a obsadily tak konečné osmé místo.

V turnaji nás svými výkony držel v brance Adam Kozmér.

Sestava:

Adam Kozmér - Pavel Prokorát, Pepa Poliak, Honza Grus, Dan Říha, Maty Somr, Zdeněk Jakubec, Honza Kalabis, Adam Mansfeld, Matěj Pik, Kuba Novák

Fanshop banner