Juniorka podlehla Kunicím
Klub

Juniorka podlehla Kunicím

Redakce

V sobotu odpoledne sehrála naše „juniorka" turnajové utkání v Praze na Vyšehradě. Do poločasu jsme měli více ze hry, vytvořili jsme si dvě 100% šance, ale Bořil svůj sólový nájezd neproměnil a Schubertovu střelu po té, co se po Bořilově prohození ocitl sám před kunickou brankou, jejich brankář vyrazil na roh. Hosté se snažili překonat naší obranu pouze z rychlých protiútoků ,které jsme však stačili zachytávat.

Po změně stran se Kunice dostali velmi lacino do vedení, a to v 53´ kdy se střela z trestného kopu odrazila ve zdi do opačného rohu než stál brankář Michňa. Další branku jsme svému soupeři opět darovali, když jsme zahrávali rohový kop, odražený míč se dostal k Dolinajecovi, který rozehrál přímo na kopačky protihráče, následoval rychlý brejk a nestárnoucí Koubek zvýšil na 2:0. Snaha našeho týmu o zkorigování byla marná, Bořil opět sám před brankou pouze nastřelil brankáře, vzápětí Schubertova tutovka končí pouze rohovým kopem, po jeho rozehrání opět Schubert nedokázal usměrnit míč do odkryté branky Kunic, naopak kuničtí se z posledního útoku dokázali znovu střelecky prosadit, když se po centru zprava trefil Veselý.

Sestava FKMB: Vorel (46´ Michňa), Zbrožek (53´ Smetana) - Charuza - Mrvík - Horák, Dolinajec (66´ Dudka) - Svoboda (59´ Ščuk) - Brunclík - Tögel, Bořil - Schubert

Fanshop banner