Turnaj - Heřmanův Městec
Klub

Turnaj - Heřmanův Městec

Redakce

V sobotu jsme se zúčastnili halové turnaje v Heřmanově Městci pořádaného FK Pardubicemi. Na výsledek a umístění v tomto turnaji budeme chtít určitě rychle všichni zapomenout! Zápasy ve skupině jsme výsledkově vůbec nezvládli a prohráli všechny čtyři utkání!

Nejprve jsme nestačili na FK Hlinsko, který nás po našem odevzdaném výkonu porazil v poměru 4:0. Ve druhém zápase jsme se sice herně zlepšili a drželi se Slavií Praha krok dvě třetiny zápasu, jenomže pak neubránění rohu a nešťastná vlastní branka nás dostali do kolen a prohra 3:0 byla velmi krutá. Zápas s Hradcem byl z naší strany asi nejpovedenější a to i přes konečnou prohru 2:1, v tomto zápase jsme se ujali vedení a vytvořili si i tlak a herně jsme byli lepším, bohužel ne produktivnější a tak dvě zaváhání nás stály lepší výsledek. Jedinou branku vstřelil Adam Mansfeld. V Posledním zápase skupiny nás čekali Teplice a výsledek 5:1 je dost výřečný, vždyť už v první minutě zápasu jsme dva nula prohrávali a defakto bylo po zápase. I přesto, že kluci se nevzdali a snažily se s výsledkem něco udělat, stačilo to však jen na kosmetickou úpravu a čestný úspěch brankou Tomáše Musila. V zápase o konečné deváté místo nás čekala Roudnice. Alespoň tento zápas jsme výsledkově zvládli a i herně jsme byli lepší jak náš soupeř, výsledek 2:1 a branky Kuby Nováka a Zdeňka Jakubce nám částečně zlepšily náladu.

Závěrem snad jen musím s trochou ironie napsat „horší už to snad být nemůže a už nás snad čeká jen zlepšení", které snad dá zapomenout na špatné výsledky a nepovedený herní projev z posledních turnajů!

Sestava: Pavel Prokorát - Dan Říha, Pepa Poliak, Maty Somr, Honza Grus, Adam Mansfeld, Kuba Novák, Zdeněk Jakubec, Láďa Fábry, Tomáš Musil.

Fanshop banner