Zápas otočil dvěma góly Volf
Klub

Zápas otočil dvěma góly Volf

Redakce

Ve druhém utkání zimního turnaje Memoriál V.Marečka boleslavští dorostenci bodovali naplno a po předchozí výhře nad pražskou Spartou mají plný počet šesti bodů.

Hrálo se na hřišti s umělou trávou v libereckém areálu městského stadionu U Nisy. Boleslavští začali dobře. Dufek běžel sám na soupeřovu branku, ale gól nedal. V další šanci po přihrávce Honce rozvlnil Volf jen boční síť.
Od pětadvacáté minuty po sérii rohových kopů získali mírnou herní převahu Liberečtí. Zúročili ji krátce před přestávkou. Pět minut před ní Šindelář střelou v hranice šestnáctky překonal Kanavala - 1:0.

Po změně stran pokračovali Liberečtí v aktivitě ze závěru první půle, ale gól už nedali. Nastřelili pouze břevno.

V 56. minutě z přihrávky D.Šťastného vyrovnal levačkou Volf - 1:1. Od této chvíle byli boleslavští mladíci lepší. V 68. minutě po kombinační spolupráci Rosenkranze se Sedláčkem se podruhé v utkání prosadil Volf, tentokrát přesnou hlavičkou - 1:2.

Třetí gól měl na kopačce D.Šťastný, ale z deseti metrů neproměnil jasnou střeleckou příležitost. V závěru utkání při dvou libereckých šancích těsné vedení uhlídal spolehlivý gólmana Kanaval.

Góly: 40. Šindelář - 56. a 68. Volf

Sestava FK Mladá Boleslav: Kanaval - Tvrdý, M.Šťastný, Borovička, Rosenkranz - Honc, Sedláček, Tvaroha, Randák (46.D.Šťastný) - Volf, Dufek (46.Lancz).

Boleslavští dorostenci ve středu 20. ledna od 18 hodin na umělé trávě v Trutnově hrají proti tamnímu diviznímu týmu dospělých přátelské utkání.

Fanshop banner