Zimní turnaj začali výhrou
Klub

Zimní turnaj začali výhrou

Redakce

V prvním utkání zimního dorosteneckého turnaje Memoriál V.Marečka zvládli boleslavští mladíci vítězně. Na domácí umělé trávě Městského stadionu třemi góly sestřelili pražskou Spartu.

Už v 7. minutě vyšel boleslavským útok do gólového završení. Z pravé strany odcentroval David Šťastný a před soupeřovou brankou se hlavou prosadil Honc - 1:0. V následující minutě nepovedenou malou domů Sedláček nabídl Sparťanům příležitost k vyrovnání, ale jejich střelec trefil tyč.

V 18. minutě po přihrávce Davida Šťastného šel sám na gólmana Volf, ale nepřekonal jej. Za čtvrt hodiny si stejná dvojice spolupráci zopakovala a opět s neproduktivním vyvrcholením. Další boleslavské šance nedal David Šťastný po Tvarohově rohu a Sedláčkově akci.

Ve druhém dějství Boleslavští v rozpětí necelé desetiminutovky své vedení zvýraznili dvěma góly. Nejprve v 59. minutě po Tvarohově rohu hlavičkoval úspěšně k tyči Dufek - 2:0. A 67. minutě proměnil Volf pokutový kop - 3:0.
Sparťané prohru zmírnili až v závěru, když v 86. minutě potrestali zaváhání Volfa v defenzívě gólem náhradníka Ledeckého - 3:1.

Sestava FK Mladá Boleslav: Pánek (46. Kanaval) - Sedláček, Borovička, Martin Šťastný, Rosenkranz (71. Baster) - Honc, Randák, Tvaroha, Tvrdý - Volf, David Šťastný (46. Dufek).

Góly: 7.Honc, 59. Dufek, 67. Volf - 86. Ledecký

Rozhodčí: Ondřej Pechanec

Fanshop banner