Turnaj v Milovicích 9.1.2010
Klub

Turnaj v Milovicích 9.1.2010

Redakce

Hodnocení trenéra:

Celkově můžu hodnotit náš herní projev za dobrý, herně jsme byli i lepší než ostatní mužstva 99´, až na to umístění, což zklamalo jak mě, tak i kluky. Bohužel fotbal už je takový. Velice dobré výkony podal Vitmajer, Skuček, v rámci svých možností i Blažek a Vodička. Skoro celý turnaj podával zodpovědné výkony, až na ten poslední zápas, brankář Vaník.

Ml. Boleslav - Přerov 2:1

První zápas, který jsme sehráli s Přerovem, nám přinesl vítězství 2:1. Začátek zápasu nám vyšel velice dobře. V 1.minutě Hubáček utekl po levé straně svému protihráči a našel volného Vodičku, který s dorážkou zakončil (1:0). Hráli jsme nebojácně a dařilo se nám i herně. Soupeř byl o rok starší a tím pádem i fyzicky zdatnější. Naštěstí kluci ukázali svou bojovnost a technické dovednosti. Po naší mírné převaze, jako přes kopírák, Vitmajer utekl po levé straně a nezištnou přihrávkou našel Le Chiho a ten, po vynikajícím zpracování, nedal brankáři šanci. Soupeři se nakonec po rohu podařilo snížit na 2:1, ale více jsme mu již nedovolili.

Góly: Le Chi, Vodička

Ml. Boleslav - Kolovraty 1:1

Na druhý zápas turnaje byli kluci nahecovaní. Jako již v prvním zápase i v tomto jsme dostali gól z rohu, a to již ve třetí minutě. Po velké bojovnosti a individuální akci Skučka jsme srovnali na (1:1). Měli jsme i více šancí, ale bohužel jsme žádnou neproměnili. Svým dobrým pohybem a svou bojovností vynikal Vitmajer, ale i Skuček. Byli jsme lepší, ale zradila nás koncovka. Kluky musím za tento výkon pochválit.

Góly: Skuček

Ml. Boleslav - Příbram 0:2

Začali jsme nebojácně a do pěti minut jsme si vytvořili dvě šance, které jsme

znovu neproměnili. Následně na to jsme rychle za sebou dostali dva góly, jeden

po individuální akci a druhý po rohu. Škoda prohraného zápasu, protože jsme svou

hrou nadchli jak soupeře, tak i diváky.

Ve skupině jsme skončili na třetím místě, po jedné výhře, jedné remíze a jedné

prohře. Kluci byli zklamaní a jak se ukázalo, zápas o páté místo nám vůbec

nevyšel a psychicky to na ně dolehlo. Byli nesoustředění a po dvou chybách

brankáře Vaníka jsme už zápas neotočili.

Zápas o páté místo: Byšice - Ml. Boleslav 3:1

Góly: Le Chi

Fanshop banner