Jablonec a čtvrté místo
Klub

Jablonec a čtvrté místo

Redakce

Před sněhovou nadílkou jsme se schovali v městské hale v Jablonci nad Nisou. Turnaj sliboval velmi kvalitní obsazení bohužel však dva týmy z Prahy díky nepřízni počasí nedorazily naopak od Žiliny, která měla za sebou velmi náročnou cestu.

V samotném turnaji se neučast Viktorky a Dukly promítla hlavně v organizačních změnách. Náš samotný výkon byl jak na houpačce. V prvním zápase jsme po velmi slibném a hlavně velmi dobrém projevu porazily Jablonec B 5:1, po brankách Pepy Poliak, Ondry Peterky, Kuby Nováka a dvou zásahů Honzi Kalabise. Ve druhém zápase nás čekal pozdější vítěz a suverén turnaje Junior Teplice od kterého jsme obdrželi lekci a prohru 5:O, v tomto zápase jsme působily velmi najivně a chaoticky! Ve třetím zápase jsme si poradily s Jabloncem C 4:0 hatrickem se blýskl Kuba Novák Jednu branku přidal Honza Kalabis. V posledním zápase skupiny jsme narazily na Žilinu a za tento zápas zaslouží kluci pochvalu i přes smolnou prohru 3:2 jsme podali asi nejobětavější a nejlepší výkon v turnaji a odměnou nám byl šťastný postup mezi čtyři nejlepší. Obě branky v tomto zápase vstřlil Pepa Poliak.

V semifinále nás čekal vítěz skupiny A Jablonec A a krom zhruba uvodní pětiminutovky, kdy jsme s domácími drželi krok, jsme v zápase propadli a nedokázali vstřelit branku a to i přesto že jsme si šance dokázali vytvořit.

Po prohraném semifinále jsme v souboji o třetí místo nastoupily proti Děčínu a tento zápas nám také bohužel nevyšel. Konečné čtvrté místo bylo asi naše maximum.

Turnaj nakonec vyhrál zcela zaslouženě Junior Teplice před Jabloncem A aDěčínem.

Sestava:Adam Kozmér - Lukáš Hrdlička, Pepa Poliak, Kuba Novák, Filip Zakonov, Ondra Peterka, Honza Kalabis, Venda Štěpán, Kuba Vávra.

Fanshop banner