První změny v hráčském kádru
Klub

První změny v hráčském kádru

Redakce

Fotbalová Gambrinus liga pro letošní rok skončila. Než na podzimních šestnáct naváže jarních čtrnáct kol, počkáme si necelé tři měsíce. V prvních z nich si hráči odpočinou, aby v dalších dvou absolvovali náročnou zimní přípravu. A činovníci ve spolupráci s manažery zamíchají hráčskými kádry.

První změny již nastaly, nad dalšími visí otazníky.
Dva zahraniční hráči, etiopský Lemessa a srbský Djalovič, po půlroce předčasně ukončili mladoboleslavské angažmá.
Z kmenových hráčů FK Mladá Boleslav byli v průběhu podzimu 2009 na hostování ve vršovických Bohemians 1905 Hrdlička, ve střížkovských Bohemians Dittrich a Mach, ve slovenském Ružomberku Řezníček a ve Slovácku Kubásek. Zda se všichni vrátí a zapojí do přípravy na jarní sezónu, případně jestli do hráčské kabiny přijdou úplně nové tváře, rozhodne se právě v zimní pauze.
Do zimní přípravy s áčkem budou spolu s Fabiánem a Chramostou zařazení další talentovaní mladíci z boleslavského dorostu Bořil a Zahustel.
Není vyloučené, že se v mladoboleslavském dresu podobném národnímu dresu Argentiny objeví fotbalista právě z této jihoamerické země, jejíž název je prý odvozen od slova argentum, což je latinské pojmenování stříbra. Prezident FK Mladá Boleslav Josef Dufek totiž vyrazil na obhlídku fotbalových talentů právě do Argentiny.

Fanshop banner