Prezident Dufek odletěl do Argentiny
Klub

Prezident Dufek odletěl do Argentiny

Redakce

Prezident FK Mladá Boleslav Josef Dufek odletěl do Argentiny. Plánuje tam pobýt deset dnů, ve kterých shlédne několik fotbalových utkání, navštíví tréninková centra a fotbalové akademie. To vše za účelem objevit fotbalové talenty pro mladoboleslavský klub.

V pondělí 7. prosince odstartoval z pražské Ruzyně a s přestupem ve španělském Madridu po téměř celodenním létání přistál v Buenos Aires, hlavním argentinském městě. Z Prahy do Madridu letěl bezmála tři hodiny a z Madridu do Buenos Aires dvanáct hodin. tady jsou jeho první dojmy:

„Především se musím zmínit o příjemném klimatu, neboť na rozdíl od středních Čech tady právě začíná léto. A potom musím zdůraznit, že jsem do Argentiny neletěl na dovolenou. Dlouho jsem váhal, zda na akci určenou pro evropské fotbalové manažery, trenéry a činovníky mám vůbec cestovat. Nakonec jsem se rozhodl, že ano. Přeci jenom jsem v tom viděl mimořádnou příležitost prohlédnout si z blízkosti fotbal v jeho jihoamerické podobě. Hned první den pobytu, to znamená v úterý, jsem viděl dvě fotbalová utkání."

Fanshop banner