Halový turnaj mladších přípravek  Jablonec nad Nisou
Klub

Halový turnaj mladších přípravek Jablonec nad Nisou

Redakce

V neděli 6.12. jsme se konečně dočkali medailí a ty byly hned zlaté!!!

FK MB - FK Baumit Jablonec nad Nisou „B"

3 - 0 / Baborák, Mašek, Cyprich L. /

V úvodním utkání turnaje jsme jasně přehráli B-tým domácích. Naše vítězství mohlo být výraznější, ale naši útočníci v koncovce selhali. Škoda !

FK MB - FK Ravel Ústí nad Labem

0 - 4

Během utkání nás postihla smůla, kdy nám onemocněl Matyáš Chumlen, a tak se kluci museli kromě soupeře poprat i s jeho absencí. Ústečtí nás přehráli ve všech směrech a naše drtivá porážka byly zasloužená.

FK MB - FC Hradec Králové

2 - 1 / Mašek, Fišer /

Rozhodující utkání pro postup ze skupiny do semifinále a bojů o medaile. Zápas byl naprosto vyrovnaný, jako ostatně vždy s tímto soupeřem. Nakonec jsme o zisku tří bodů rozhodli po dobře zahrané standardní situaci a pohotové dorážce Adama.

FK MB - SK Jičín

2 - 0 / Fišer, Mašek/

V tomto utkání se projevilo naše bolavé místo - koncovka.Šance jsme spalovali jako o život. Výsledek mohl být drtivý. Přesto naše vítězství znamenalo stvrzení postupu ze skupiny do bojů o medaile.

FK MB - FK Náchod/Deštné

4 - 1 / Baborák, Fišer, L. Cyprich, Kubín/

Krásné semifinálové utkání se soupeřem, který chtěl hrát konečně fotbal, otevřel nádherným gólem Jirka. Obě mužstva se snažila hrát kombinační fotbal, k němuž používala minimálně mantinely, které této věkové kategorii škodí !!! Zasloužené vítězství, příliš kruté pro našeho soupeře. Postup do finále ! BRAVO !

FK MB - FK Ravel Ústí nad Labem

1 - 1 / Mašek/

Finále!! Ještě před začátkem pro nás přišla další pohroma. Onemocněl Lukáš a dalším klukům nebylo také moc dobře. Zdecimovaní virózou jsme nastupovali do utkání se strachem z debaklu. Opak byl pravdou. V nejkrásnějším utkání celého turnaje jsme se neuvěřitelně semkli a strhnuti Míšou jsme všichni podali neskutečně bojovný výkon, kterému aplaudovala celá hala. Brzy jsme sice inkasovali, ale okamžitě jsme vyrovnali nádherným gólem a soupeře už do vážnější šance nepustili. A tak přišli na řadu penalty ! Kuba první chytil a Michal dal. Vedeme 1:0 ! Druhá série. Soupeř dává, Adamovi se střela nepovedla. Nevadí ! 1:1 ! Třetí série. Míč ústeckého hráče letí nad a Jirka trošku se štěstím svou penaltou strhává vítězství na naši stranu. SUPER !!!

Získáváme zlaté medaile a Michal Mašek je vyhlášen organizátory nejlepším hráčem celého turnaje !!!

Sestava a hodnocení (10-1):

Štipl (9,5) - Fišer (9,5), Skramuský (9), Mašek (10), Baborák (9,5) - Kubín (9), R. Cyprich (8,5), L. Cyprich (8,5), Chumlen (8)

Fanshop banner