Náboru fotbalových žáků asistoval Bolek
Klub

Náboru fotbalových žáků asistoval Bolek

Redakce

Součástí Dne otevřených dveří na základní škole v ulici 17. listopadu zvané Pastelka ve středu 2. prosince 2009 byl již pátý nábor do první třídy sportovní akademie, v níž spolu s talentovanými basketbalistkami jsou i nadějní fotbalisté pod patronací FK Mladá Boleslav.

Z pětadvaceti zúčastněných dětí bylo sedmnáct malých fotbalových nadějí. „To je velmi pozitivní zjištění," pochvalovali si trenéři FK Mladá Boleslav.
Pracovníci školy i fotbalového klubu připravili dobře zorganizovaný program. Součástí náboru byly opičí dráha, slalom s míčem u nohy, skok do dálky z místa, hod míčem, strečinkové cvičení a na závěr i fotbal na dvě branky. V rolích pomocníků vystupovali hráči přípravky FK Mladá Boleslav a žáci 4.A a 2.A třídy sportovní akademie.
Milým překvapením byla přítomnost fotbalového maskota Bolka, který některým dětem pomáhal zvládnout jednotlivé disciplíny. Každý z kluků si odnesl kartičku s podobiznou hráče prvoligového týmu FK Mladá Boleslav, čili jedním z možných vzorů v počínající fotbalové kariéře.

Fanshop banner