Fotbalisté se dali na hokej
Klub

Fotbalisté se dali na hokej

Redakce

Fotbalisté ve zdraví skončili podzimní sezónu Gambrinus ligy a tak nazuli brusle, navlékli patřičné chrániče a rozdali si to v přátelském hokejovém utkání. V něm staří porazili mladé těsně o jeden gól.

Hrálo se v pondělním dopoledni 30. listopadu na mladoboleslavském zimním stadionu a jak bývá ve fotbalových kabinách zvykem, postavily se proti sobě party rozdělené podle věku. Aby byli mladší konkurenceschopní posílili se masérem Kubíčkem a trenérem Čuhelem.

V týmu starších a zkušenějších chytal Rolko a hráli Rajnoch, Miller, Kulič, Poláček, Vorel, Kalina, Pecka

Za mladší se do branky postavil Kysela a hráli Táborský, Chramosta, Kubíček, Čuhel, Bořil, Šeda, Procházka.

Přestože tempo hry nebylo mimořádně závratné, gólů padlo celkem jednadvacet. Starší porazili mladší těsně 11:10. Rozhodčím byl trenér brankářů Vahala. Hokejové klání sledovali s různou mírou pobavení a obav trenéři Uhrin a Třasák, kustod Uhlíř, hráči Sylvestre, Mendy, Zahustel, Nečas, Janíček, Djalovič, Kúdela.

V úterý 1. prosince od 18 hodin hrají boleslavští fotbalisté hokejové utkání v Hradci Králové proti tamním druholigovým fotbalistům.

Další hokejové produkce boleslavských fotbalistů lze spatřit na zimním stadionu v Mladé Boleslavi ve čtvrtek 3. prosince (8,45 - 10,15 hod.) a v úterý 8. prosince (9,30 - 11,00 hod.). Střetnou se také v tenisovém turnaji, který mají na programu v pondělí 7. prosince od 9 hodin v mladoboleslavském sportovním centru Sparing.

Fanshop banner