Fotbalisté pomohli nemocnému chlapci
Klub

Fotbalisté pomohli nemocnému chlapci

Redakce

Hráči i šéfové fotbalového klubu se v posledním listopadovém pondělí zúčastnili charitativního koncertu v kostele svatého Bartoloměje v Bakově nad Jizerou, kde působí farář Jiří Veith, jenž je velkým fandou mladoboleslavských fotbalistů.

Kulturní program zahájila zpěvačka Dominika Hašková pečlivě sledovaná otcem Dominikem „Dominátorem" Haškem sedícím v první řadě. Po ní postupně zazpívaly Tereza Černochová, Gabi Gold, Zlata Emily Králová-Kinská, Kateřina Brožová, Tanja. Na housle zahráli František Lamač a bývalý sólista ruské Státní filharmonie Alexandr Shonert. Své umění předvedl operní pěvec a hráč na kanadskou pilu Petr Dopita.

Benefiční podvečer se konal z iniciativy faráře Jiří Veitha ve spolupráci s FK Mladá Boleslav. Peněžní výtěžek třicet tisíc korun převzala bakovská rodina Zdeňka Flanderky, jenž je od malička připoutaný k invalidnímu vozíku kvůli myopatií (svalové dystrofií). Šestnáctiletý mládenec studuje první ročník střední školy v pražském Jedličkově ústavu. Spolu s penězi jako bonus obdržel polibek od herečky a zpěvačky Kateřiny Brožové a dres od fotbalistů FK Mladá Boleslav.
Fotbalový míč s podpisy boleslavských hráčů dostal na památku také farář Jiří Veiht.

Fanshop banner