Hráči utkání odflákli, zlobil se trenér Uhrin
Klub

Hráči utkání odflákli, zlobil se trenér Uhrin

Redakce

Z nepovedeného závěru podzimní fotbalové sezóny byl boleslavský kouč Dušan Uhrin značně rozmrzelý a bezprostředně po liberecké prohře netajil, že nechápe, proč po předchozích vydařených zápasech následovala taková herní i výsledková ostuda.

„Utkání se nám vyloženě nepovedlo," řekl zachmuřený Dušan Uhrin. „V první půli jsme měli nějaké šance, ale nešli důrazně do balonu v pokutovém území. Především proto, že chyběl důraz, nemohli jsem dát gól. Hráčům chyběla zodpovědnost a přímočarost, neběhali a utkání vyloženě odflákli," nehledal laciné výmluvy pro třígólovou prohru. „Tím nesnižuji výkon Liberce, jenom zdůrazňuji, že jsem hluboce nespokojený. Nevím, kde se vzal takový obrat, že po šňůře úspěšných utkání tak moc otočíme a nehrajeme vůbec nic. Klub má ambice hrát o evropské poháry a tak, jak jsme hráli v Liberci, se o poháry nehraje."

Aktuální šéf libereckého týmu Josef Petřík, který nahradil před dvěma týdny odvolaného trenéra Škorpila s úkolem dohrát letošní sezónu a vědomím, že od nového roku přijde nový trenér, zářil spokojeností. „Před utkáním jsme věděli, že Boleslav hraje dobrý a útočný fotbal. Byla pro nás výzva takový mančaft porazit, proto jsme se snažili presovat a dostat ho pod tlak. Povedlo se a jsem rád, že hráči poznali, jak důsledná práce přináší výsledky," prohlásil liberecký Josef Petřík.

Fanshop banner