Fotbalový stolní kalendář na rok 2010
Klub

Fotbalový stolní kalendář na rok 2010

Redakce

Speciální fotbalový stolní kalendář pro rok 2010 již opustil mladoboleslavskou tiskárnu Perfecta print. Slavnostně ho kapkou šampaňského pokřtili a oficiálně do světa vypravili prezident fotbalového klubu Josef Dufek a kapitán ligového mužstva Marek Kulič.

Učinili tak v sobotním večeru 14.listopadu na jevišti Městského divadla před představením hry Muži v offsidu. „Zábavná podívaná, trvala však moc dlouho," řekl Marek Kulič a podobně se vyjádřili i jeho spoluhráči. Profesionální sportovci přeci jenom nejsou zvyklí sedět na jednom místě tři hodiny, aniž by popoběhli a do něčeho kopli. „S místním divadlem spolupracujeme dlouhodobě," pravil Josef Dufek a měl na mysli jak fotbalový klub, tak stavební firmu Gema, kterou vede spolu s Františkem Petrtýlem.

„ Nový stolní kalendář FK Mladá Boleslav na rok 2010 nabízí ve fotografiích celkové dění v našem klubu. Unikátní je v tom, že se v něm najdou všichni hráči, kteří oblékají mladoboleslavský dres od mužů až po chlapce z nejmladší přípravky", doplnil Jiří Koros, manažer klubové komunikace.

Kalendář je možné zakoupit v Bolekshopu v přízemí jižní tribuny u fotbalového hřiště na Městském stadionu v Mladé Boleslavi každý všední den od 12 do 17 hodin.

Fanshop banner