Fotbal na divadelním jevišti
Klub

Fotbal na divadelním jevišti

Redakce

Městské divadlo v Mladé Boleslavi oslavilo stoleté výročí existence sérií slavnostních představení v uplynulém týdnu. Patřily do ní dvě premiéry, klasické Shakespearovo drama Romeo a Julie a muzikál na motiv Branaldovy knihy Dědeček automobil, a také repríza úspěšné komedie Muži v offsidu vyhrazená pro činovníky, hráče i partnery FK Mladá Boleslav.

Inscenaci s fotbalovou tématikou podle populární Poláčkovy knížky výtečně se souborem boleslavského divadla nastudoval Ondřej Havelka. Pobaví vyznavače Poláčkova humoru, milovníky jazzové muziky i příznivce fotbalu. Stojí opravdu za vidění.

Na představení se představil speciální fotbalový stolní kalendář FK Mladá Boleslav pro rok 2010. Slavnostně ho kapkou šampaňského pokřtili a oficiálně do světa vypravili prezident fotbalového klubu Josef Dufek a kapitán ligového mužstva Marek Kulič. Učinili tak na jevišti Městského divadla před představením hry Muži v offsidu. „Zábavná podívaná, trvala však moc dlouho," řekl Marek Kulič a podobně se vyjádřili i jeho spoluhráči. Profesionální sportovci přeci jenom nejsou zvyklí sedět na jednom místě tři hodiny, aniž by popoběhli a do něčeho kopli. „S místním divadlem spolupracujeme dlouhodobě," pravil Josef Dufek a měl na mysli jak fotbalový klub, tak stavební firmu Gema, kterou vede spolu s Františkem Petrtýlem.

Fanshop banner