Turnaj Neratovice
Klub

Turnaj Neratovice

Redakce

Ve sváteční úterý jsme přijali pozvání na turnaj do Neratovic. Konečné 4. místo je pro nás určitým zklamáním. Zejména díky předvedeným výkonům některých našich hráčů a to zejména v nasazení.

Příkladem jim výkon zejména Pepy Poliaka, který podal velmi obětavý a hlavně kvalitní výkon. Zdatně mu sekundovali Honza Grus, Lukáš Hrdlička a v brance Martin Vrána. Ostatní zúčastnění podali své velmi podprůměrné výkony, opět mluvím hlavně o přístupu a nasazení. Borci jako Láďa Fábry, Zdeněk Jakubec, Kuba Novák, Matyáš Somr mají určitě na víc! Ale dost kritiky, vraťme se k samotnému turnaji.

V prvním zápase jsme si poradily s Litoměřicemi 3:0, když se střelecky prosadil Tomáš Fingerhut, Láďa Fábry a Kuby Nováka.

Ve druhém jsme prohráli 1:0 s domácími Neratovicemi a to díky velmi šťastné brance a díky námi neproměněným brankovým příležitostem.

V posledním zápase naší skupiny jsme vyhrály nad Kolovraty 2:1 brankami Honzy Gruse a Lukáše Hrdličky.

V semifinále nás čekal tým Kladna, kterému vyšla hlavně první pětiminutovka ve které jsme mu darovali dvoubrankový náskok. Který jsme zlepšenou hrou ve druhém poločase nedokázali obrátit ve svůj prospěch i proto že Kladno přidalo třetí branku.

V souboji o konečné třetí místo nás čekali opět domácí a výsledek 3:1 jen dokumentuje nepovedený turnaj z naší strany! Jedinou branku v tomto utkání vstřelil Filip Nezdara.

Sestava:

Martin Vrána, Pepa Poliak, Lukáš Hrdlička, Jan Grus, Zdeněk Jakubec, Kuba Novák, Láďa Fábry, Tomáš Musil, Filip Nezdara, Jan Rulík, Tomáš Fingerhut, Jan Kohl, Matyáš Somr

Fanshop banner