Nebylo co hodnotit
Klub

Nebylo co hodnotit

Redakce

Co se dělo v sobotním podvečeru na boleslavském trávníku se nedá slovy popsat , neboť i přímí účastníci nevěřili vlastním očím, jak dokáže být fotbal úžasně krutý. To znamená pro vítěznou stranu úžasný a pro poraženou krutý.

Mladá Boleslav podruhé za sebou nedala gól a podruhé za sebou prohrála 0:1 v samém závěru mistrovského utkání. Po fiasku na Spartě ještě neuvěřitelněji doma s Bohemians.

„Nejsem spokojený s výsledkem," prohlásil podle očekávání boleslavský kouč Dušan Uhrin. „První půlku hráči prohospodařili, v záloze byli málo aktivní. Druhý poločas soupeře zatlačili a vytvořili si až drtivý tlak, bohužel inkasovali po hrubé chybě Vorla. Ještě se mi nestalo v celé kariéře, abych viděl takový gól ve vlastní síti. Hráčům nemám co vytknout kromě neproměněných šancí. Brankář soupeře Sňozík sice byl po zásluze vyhodnocený mužem zápas, ale je na útočnících, aby ho překonali."

Kouč Bohemians Pavel Hoftych byl o poznání radostněji naladěn, neboť jeho tým si připsal teprve na šestý pokus prvoligové vítězství. „Viděli jsme zajímavé utkání. Známe kvalitu Boleslavi a především její ofenzivní sílu, kterou se nám podařilo v prvním poločase eliminovat. Druhý poločas soupeř zvýšil obrátky a kvalitou svých hráčů nás dostal pod tlak, ze kterého jsme se těžko dostávali. Vydrželi jsem ho zásluhou výborného výkonu Sňozíka a šťastný gól Štohanzla nám přinesl šťastné vítězství," pravil trenér Bohemians.

Více nebylo co hodnotit, ani nebylo na co se ptát. Ročarování boleslavského Uhrina bylo obrovské, štěstím šokovaný Hoftych působil dojmem, že čeho byl účastníkem je pro něho ještě méně uvěřitelné, než pro poražené.

Fanshop banner