Z lázní se vrátili s prázdnou
Klub

Z lázní se vrátili s prázdnou

Redakce

Boleslavští junioři v západočeských lázních prohráli, neboť nedokázali odpovědět na jediný gól soupeře z první půlhodiny utkání. Z prvoligového kádru byli v sestavě pouze Fabián a Řezníček.

Po úvodní mírné karlovarské aktivitě, když už ve 4. minutě Hrubý spálil gólovou šanci, Boleslavští vyrovnali hru a dokonce dění na hřišti na chvíli přenesli na polovinu soupeře. Ovšem rozhodující gól utkání padl z karlovarské kopačky. Ve 27. minutě brankář Michňa vyrazil Psohlavcovu střelu, ale proti dorážce stejného hráče už neuspěl - 1:0.

Šest minut po gólu měl Michňa plné rukavice práce s trestným kopem Osloviče. Do přestávky už nekapituloval a tak první poločas skončil nejtěsnějším vedením karlovarského mužstva.

Do druhého poločasu přišli Boleslavští s touhou po vyrovnání, případném zvratu skóre. Nevyužili výhodu rohového kopu a za chvíli na druhé straně v 61. minutě nastřelil Kotáb tyč Michňovy branky. V následující desetiminutovce Boleslavští ofenzivní aktivitou přivedli karlovarskou obranu opakovaně do zmatků, ale vyrovnání se jim nepovedlo.

Sestava FK Mladá Boleslav"B": Michňa - Zbrožek, Charuza, Mrvík, Murárik - Smetana (46. Synek), Svoboda, Sedláček (72.Kučera), Fabián - Kadlec (46. Vorasický), Řezníček.

Sestava 1.FC Karlovy Vary: Četverik - Tichota, Mičkal (78.Geňo), Oslovič, Hrubý - Vůjtěch, Vondráček (61.Staněk), Kubice, Janáček (90. Futro) - Psohlavec, Kotáb.

Gól: 27. Psohlavec

ŽK: Janáček, Staněk - Mrvík

Rozhodčí Kubr - Hrubeš, Hrabovský

Diváků: 110

Fanshop banner