Hrdlička na hostování do vršovické Bohemky
Klub

Hrdlička na hostování do vršovické Bohemky

Redakce

Sedmadvacetiletý obránce či záložník Tomáš Hrdlička odchází z FK Mladá Boleslav na hostování do Bohemians 1905 s platností do konce roku 2009. Dohodli se na tom představitelé boleslavského a vršovického klubu.

„Hrdlička nastupuje do přípravy vršovických klokanů od středy 19. srpna," řekl sportovní ředitel FK Mladá Boleslav Zdeněk Kudela. „Dohodli jsme se na hostování pro zbytek letošní podzimní sezóny bez jakékoliv opce," dodal Kudela.

Tomáš Hrdlička je odchovancem pražské Slavie. Jeho největším úspěchem je zlatá medaile z evropského šampionátu jednadvacetiletých z května 2002. Ze Slavie Praha po vypršení smlouvy přestoupil do FK Mladá Boleslav v létě 2007. V boleslavském dresu odkopal 34 ligových zápasů a dal jeden ligový gól. V loňském podzimu ho zbrzdila zlomenina nártu. V Gambrinus lize si dosud připsal celkem 141 startů a 11 gólů.
Na začátku letošní letní přípravy jej boleslavský trenér Dušan Uhrin ml. přeřadil z prvoligového kádru do třetiligové juniorky s vysvětlením, že se z dovolené vrátil nepřipravený a dokud si neuvědomí nároky profesionálního fotbalisty, nemá v prvoligovém kádru místo.

Fanshop banner