Ludovic Sylvestre ve hvězdné jedenáctce
Klub

Ludovic Sylvestre ve hvězdné jedenáctce

Redakce

V každém dosud odehraném kole aktuálního ročníku Gambrinus ligy měl mladboleslavský fotbal zastoupení v sestavě hvězd podle mínění novinářů. Za třetí kolo si nominaci vysloužil Ludovic Sylvestre. Před ním to byli Michal Vorel v prvním a Luboš Pecka v druhém ligovém kole.

Francouzský kreativní záložník v boleslavských službách Ludovic Sylvestre na sebe upozornil při utkání SK Kladno - FK Mladá Boleslav 1:3. V závěru prvního poločasu přihrál Táborskému na vyrovnávací gól a o chvíli později dal vedoucí gól pěknou střelou z dálky.

Kladenský trenér Martin Hřídel prohlásil, že Sylvestre otočil vývoj utkání a byl tak hlavním strůjcem boleslavské výhry, novináři na něho nezapomněli při sestavování nejlepší jedenáctky kola a boleslavský trenér Dušan Uhrin řekl, že hrál sice dobře, ale očekává od něho, že bude hrát ještě lépe.

„Hrálo se mi dobře a vím, že trenér po mě chce, abych se více zapojoval do defenzívy," naznačil Ludovic Sylvestre, že o svých rezervách a trenérových požadavcích dobře ví.

Přehled hlasování novinářů v odehraných kolech Gambrinus ligy

All Stars Media 3. kola: Filipko (Slovácko) - Vidlička (Teplice), Drsek (Jablonec), Dvorník (Brno), Bolf (Ostrava) - Pavlík (Jablonec), Sylvestre (Mladá Boleslav), Stožický (Teplice) - Zeher (Ostrava), Šenkeřík (Slavia), Švancara (Slovácko)

All Stars Media 2. kola: Buček (Ostrava) - Limberský (Plzeň), Nikl (Bohemians 1905), Drsek (Jablonec), Dřížďal (Brno) - Lira (Brno), Vachoušek (Teplice), Hořava (Olomouc) - Švancara (Slovácko), Pecka (Mladá Boleslav), T.Došek (Brno)

All Stars Media 1. kola: Vorel (Mladá Boleslav) - Rossi (Olomouc), Řepka (Sparta), Holeňák (Liberec), Lecjaks (Plzeň) - Janotka (Olomouc), Szabo (Kladno), J.Černý (Slavia) - Švancara (Slovácko), Meszároš (České Budějovice), Zeher (Ostrava)

Fanshop banner