Očima záložníka Ivo Táborského
Klub

Očima záložníka Ivo Táborského

Redakce

Ivo Táborský se v letní přípravě usadil na postu levého záložníka tak pevně, že v úvodních třech mistrácích Gambrinus ligy byl vždy v základní sestavě a konkurenta Tomáše Poláčka odsoudil do role náhradníka. Táborský momentální formu potvrdil gólem při boleslavském vítězství v Kladně. Dal jedenáctý ligový gól ve svém 74. ligovém startu. Přečtěte si jeho názory bezprostředně po vítězství v Kladně.

O nepovedeném úvodu utkání, ve kterém Boleslav inkasovala od Kladna gól již ve čtvrté minutě:

„Utkání začalo, jak jsme nechtěli. Kladno nám dalo brzo gól a zalezlo do obrany. Bylo proto hodně důležité, že jsme do poločasu dali dva góly a utkání otočili.

O atmosféře v kabině při přestávce kladenského utkání:

„O přestávce jsme si říkali, že musíme hrát zodpovědně, jako kdyby skóre bylo nula nula, a že musíme přidat třetí gól. Povedlo se a utkání jsme dohráli pod naší kontrolou."

O vydařeném vstupu do ligové soutěže a momentálním umístění v čele tabulky:

„Jsme nadšení z povedeného vstupu do soutěže, ale zároveň se snažíme euforii z prvního místa v tabulce krotit. Máme v kabině zkušené hráče a ti nás drží při zemi."

O gólu, který dal Kladnu a vyrovnal do té doby pro Boleslav nepříznivý stav:

„Křiknul jsem si na Sylvestra a dal mi to ideálně."

O svém přesunu z útoku na kraj zálohy:

„Není důležité, na kterém místě nastupuji. V záloze jsem v minulosti hrával a není to pro mě nic neznámého. Jsem hlavně rád, že hraji a že jsem dal gól."

O parádičkách, kterými boleslavští hráči ve druhém poločasu proti Kladnu bavili sebe i publikum:

„Snad jsme trochu diváky pobavili, ale za patičky nám asi trenér Uhrin vynadá, protože na nás chce, abychom hráli co nejjednodušeji a přímočaře k brance."

Fanshop banner