Na tiskovce bylo veselo
Klub

Na tiskovce bylo veselo

Redakce

Po utkání FK Mladá Boleslav - FC Slovan Liberec 4:1 spokojeností zářil především boleslavský trenér Dušan Uhrin, ale jeho poražený protivník liberecký Ladislav Škorpil rozvernou atmosféru v žádném případě nekazil. I když mu veselo nebylo.

Boleslavský Dušan Uhrin si pochvaloval, že se jeho svěřencům podařilo vstoupit do utkání aktivně a důrazně. „Soupeř měl za sebou pohárové utkání a než se jeho hráči rozběhali, tak jsme jim dali dva góly. Další vývoj hodně ovlivnil čtvrtý gól po Zlámalově chybě," řekl Dušan Uhrin.

„Druhou půli už byli Liberečtí rozběhaní a my měli problémy v záloze. Přesto jsme vydrželi a vytvořili si další příležitosti, které jsme však měli zakončit lépe. Druhá půle byla vyrovnaná."

To si myslel i liberecký Ladislav Škorpil: „Po prohraném poločase 1:4 jsme druhý uhráli 0:0, čili v tom je vidět naše markantní zlepšení. Druhá půle byla z naší strany lepší."

I přes prohru nezapomněl Ladislav Škorpil mezi novináře rozhodit pár slovních perel. Čtvrtý inkasovaný gól, kdy míč proklouznul brankáři Zlámalovi mezi nohama do sítě, okomentoval takto: „Při větší sexuální vybavenosti by se ten balon zadrhl a gól by nebyl."

A když jej novináři žádali, aby okomentoval , jak je možné, že v rozpětí tří měsíců na stejném hřišti stejní soupeři hrají ligové utkání se zcela opačným výsledkem a při stejném množství gólů, pravil: „My děláme všechno pro pana Uhrina. Na jaře, když jsme 4:1 vyhráli, tak jsme mu umožnili, aby tady místo pana Hapala nastoupil do angažmá. Dnes jsme prohráli, aby jsme ho v tom angažmá podrželi. V penzionu u jeho taťky snad budu mít zdarma dovolenou..."

A co na to Dušan Uhrin mladší? „Je to dobrý pro lidi, když padá tolik gólů, mně se hlavně líbí, když vyhráváme.

Fanshop banner