Na závěr přípravy remíza
Klub

Na závěr přípravy remíza

Redakce

V posledním utkání letní přípravy remizovali boleslavští junioři s příbramskými, přestože si vypracovali o poznání více šancí než divizní soupeř. Trenér Hloušek měl k dispozici čtyři hráče s prvoligovými zkušenostmi, a to Kalinu, Hrdličku, Sedláčka a Fabiána.

V první půlhodině boleslavské ofenzivní akce zůstaly bez gólového efektu. Ve 13. minutě na Sedláčkův centr před příbramskou brankou nikdo ze spoluhráčů nedosáhl. O dvě minuty později Vizingr hlavičkoval nad. Ve 25. minutě nadějně vyhlížející kombinaci zakončil nedůraznou střelou Svoboda.
Ve 31. minutě o sobě dali vědět také příbramští střelci. Nebezpečnou ránu pozorný Ehrenberger vyrazil.

Ve 36. minutě Vizingr zpětnou přihrávkou nabil Sedláčkovi a ten se nemýlil - 0:1.

Na druhé straně tři minuty před přestávkou příbramský hráč přestřelil boleslavskou branku.

Po změně stran hned ve 46. minutě Příbramští vyrovnali. Nesmyslnou penaltu Ehrenberger skoro chytil, ale míč se přeci jenom do sítě dostal - 1:1.
Ve 49. minutě Fabián skóroval, ale nepřesní rozhodčí si vymysleli ofsajd a gól neuznali.
V 55. minutě se Příbramským povedl trestný kop - 2:1.

Ve zbylém čase hýřili Boleslavští aktivitou, ale z vypracovaných šancí proměnili jenom jednu. V 60. minutě z centru Hrdličky hlavičkoval Vizingr vedle. Za dvě minuty měl Vizingr další šanci, ale gólman jeho bombu vyrazil na břevno. V 65. minutě Hrdličkově ráně brankář jen s obtížemi zabránil v cestě do sítě. Deset minut před koncem Hadziresic připravil šanci Fabiánovi, jenž zakončil nepřesně.

V 83. minutě Fabián přihrál Hrdličkovi a ten konečně vyrovnal - 2:2. V předposlední minutě měl příbramský gólman plné rukavice práce s Vizingrovou střelou.

Sestava FK Mladá Boleslav"B" v I.poločasu: Ehrenberger - Kalina, Charuza (23. Zbrožek), Mrvík, Hrdlička - Svoboda, Murárik, Sedláček, Fabián - Kadlec, Vizingr

Sestava FK Mladá Boleslav"B" v II.poločasu: Ehrenberger - Kalina, Zbrožek, Murárik, Hrdlička - Svoboda, Ščuk, Smetana, Fabián - Kadlec (61. Hadziresic), Vizingr

Fanshop banner