Bod ze Slavie potřebujeme potvrdit domácí výhrou
Klub

Bod ze Slavie potřebujeme potvrdit domácí výhrou

Redakce

Bezprostředně po úvodním utkání nového ročníku Gambrinus ligy SK Slavia Praha - FK Mladá Boleslav 1:1 řekl novinářům trenér Dušan Uhrin, že boleslavské mužstvo ziskem bodu splnilo úkol. Později při konkrétnějším hodnocení byl kritičtější. A pro první domácí utkání proti Liberci celý týden přemýšlel nad změnami v sestavě, které mužstvo nasměrují ke třem bodům.

„S nerozhodným výsledkem na Slavii jsem byl spokojený, ale úplně spokojený jsem nebyl s předvedenou hrou, a to především dopředu. Proti Liberci musíme doma nastoupit s ofenzivnější taktikou, než venku na Slavii, kde jsme hráli trochu víc zezadu."

Za Uhrinovými představami zůstali především ofenzivní hráči.

„Útočníci měli být aktivnější. Kulič se hodně stahoval do středu hřiště a strašně se při tom naběhal. Měl by být vytaženější k soupeřově brance a získávat více odražených míčů. A od Táborského na levé straně zálohy potřebujeme, aby hrál ofenzivněji."

Chystáte tedy změny v sestavě pro domácí utkání proti Liberci?

„Nad Libercem chceme vyhrát. Jedině vítězstvím doma můžeme zúročit bod ze Slavie. Trochu změním sestavu, určitě budeme hrát v jiném složení, než v prvním zápase. Ale nebudu dopředu jmenovat, kdo konkrétně za koho nastoupí."

Fanshop banner