Podruhé s dospělými remizovali
Klub

Podruhé s dospělými remizovali

Redakce

V letní přípravě z dosvadních osmi utkání hráli dorostenci čtyři v rámci víkendového turnaje Krejča cup a dva s dospělými celky, s nimiž pokaždé remizovali. Nejdříve s Dobrovicí 1:1 a nyní s Novou Pakou 2:2.

Boleslavští dorostenci v utkání s Novou Pakou od 7. minuty prohrávali 0:1.
Tvarohově pěkné střele z pětadvaceti metrů chyběly jen centimetry k vyrovnání, míč se odrazil od spojnice břevna s tyčí.
Teprve ve 20. minutě po akci, která začala u Tvarohy a přes Volfa vyvrcholila střelou Maňase, se Boleslavští radovali z vyrovnání - 1:1. A za dvě minuty šli dokonce do vedení. Levačkou přesně zamířil Dolinajec - 2:1. V prvním poločase stačili boleslavští hráči zahodit ještě dvě pěkné gólové příležitosti.

Po změně stran a četném vystřídání chvíli trvalo, než se mladíci na hřišti našli a zpřesnili kombinaci. Bohužel Sedláček se neprosadil levačkou a Dragoun z výhodné pozice neprostřelil brankáře. Za nevyužité šance přišel trest v podobě gólu, kterým soupeř v 75.minutě vyrovnal na konečných 2:2.

Sestava FK Mladá Boleslav I. poločas: Kanaval - Rosenkranz, Borovička, Štěpánek, Říha - Maňas, Tvaroha, Dolinajec, Kašík - Volf, Buček.

Sestava FK Mladá Boleslav II. poločas: Hošťálek - Janda, Kozma, Martin Šťastný, Rosenkranz - Marek Sedláček, Vilan, Dolinajec, Bělík - David Šťastný, Dragoun.

Góly FK MB: 20. Maňas, 22. Dolinajec

Fanshop banner