Pětigólová sprcha za poločas
Klub

Pětigólová sprcha za poločas

Redakce

Nečekaný výprask inkasovali ligoví dorostenci po návratu z horského soustředění v Horním Maršově. Liberečtí dorostenci Sedláčkovým svěřencům nasázeli pět gólů za první poločas. Po přestávce ostudu pouze zmírnil gól Davida Šťastného.

Porážka mrzí o to víc, že právě liberecký dorost byl hlavním a nakonec pokořeným rivalem mladoboleslavských dorostenců v letošním boji o postup z české do celostátní dorostenecké ligy.
Liberečtí v prvním poločasu převyšovali Boleslavské ve všech herních činnostech a první gól dali Hošťálkovi již v 7. minutě. Potom chvíli nic nenasvědčovalo příštímu debaklu. Ten se zrodil v rozpětí deseti minut těsně před přestávkou.

Do druhého poločasu mladoboleslavský trenér Sedláček sice hodně pozměnil sestavu, ale nebylo to moc platné. Boleslavští dorostenci se z předchozích pěti direktů nevzpamatovali. Slabou útěchou byl jediný gól v liberecké síti. Dal ho až v 67. minutě David Šťastný. Nikdo z jeho spoluhráčů se už nepřidal.

Sestava FK Mladá Boleslav v I. poločase: Hošťálek (33. Kanaval) - Rosenkranz, Borovička, M. Šťastný, Říha - Sedláček, Tvaroha, Dolianec, Maňas - Volf, Dragoun.

Sestava FK Mladá Boleslav v II. poločase: Kanaval - Sedláček (73. Janda), Kozma, Štěpánek, Říha - Maňas, Milán, Dolianec, Bělík - D. Šťastný, Volf.

Góly: 67. D. Šťastný - 7. a 32. Beneš, 36. Rozmajzl, 39. Bína, 42. Daniel.

Rozhodčí: Smolka.

Fanshop banner