Na doubravské trávě těsně vyhráli
Klub

Na doubravské trávě těsně vyhráli

Redakce

Na hřišti v Doubravě boleslavští junioři pohlednou kombinační hrou přehráli rezervní tým Hradce Králové. Jediný a tím pádem rozhodující gól dal ve druhém poločasu Bořil. Další přípravu hraje juniorka v úterý 28. července v Jinonicích s Motorletem.

Boleslavští mladíci přitlačili soupeře před jeho šestnáctku, ale více jak hodinu jim scházela přesnost a důraz ve finále ofenzivních akcí. Hradecký soupeř občas zahrozil ze standardní situace.
V 70. minutě utkání se po individuální akci prosadil boleslavský Bořil - 0:1. Jak se ukázalo, zůstalo u této jediné trefy.
Závěrečná snaha o vyrovnání se Hradeckým nezdařila a tak si boleslavská juniorka udržuje neporazitelnost v letní přípravě.
Trenér Hloušek měl tentokrát k dispozici spolu Hrdličkou ještě další hráče z prvoligového kádru Kalinu a Fabiána, navíc se z vrátil Michal Sedláček, kterému nevyšlo hostování v druholigové Čáslavi.

Sestava FK Mladá Boleslav"B": Michňa - Kalina, Charyza (46. Zbrožek), Mrvík, Hrdlička - Kadlec (56. Hadziberic), Svoboda (46. Smetana), M. Sedláček (56. Ščuk), Fabián - Zahustel, Bořil.

Gól: 70. Bořil

Fanshop banner