Uhrin: Jeli jsme pro bod a máme ho
Klub

Uhrin: Jeli jsme pro bod a máme ho

Redakce

V poklidné atmosféře tiskovky po utkání SK Slavia Praha - FK Mladá Boleslav 1:1 mladoboleslavský kouč Dušan Uhrin vyjádřil spokojenost se získaným bodem. Slávistický Jarolím byl spokojený méně, přeci jenom jeho tým ztratil dva body na domácím hřišti.

Dušan Uhrin poslal proti Slavii mužstvo s dobře zorganizovanou defenzívou. „Chtěli jsme hrát více zezadu a proto ve středu zálohy hrál Mendy, který je v bránění malinko lepší, než Sylvestre, a tento záměr se nám povedl. Slavia nás dostal ve druhém poločasu pod tlak, hodně jsme se zatahovali a remízu považuji za spravedlivou. Jsem spokojený s bodem, jeli jsme pro něj a získali ho," řekl Dušan Uhrin po utkání.

„Pro nás to bylo nešťastné utkání. Měli jsme smůlu v první půli, kdy jsme trefili tyč. Ve druhém poločasu jsme sice dostali Boleslav pod tlak, ale po chybě ji pustili do vedení, což soupeři pomohlo a nás trochu zbrzdilo. Snažili jsme se vyrovnat a podařilo se. Hra však byla hodně rozkouskovaná a přičiněním Boleslavi ztratila spád. Nakonec jsme mohli prohrát, a tak souhlasím s Dušanem Uhrinem, že remíza byla spravedlivá," prohlásil slávistický trenér Karel Jarolím.

Fanshop banner